Descoperiți cele mai bune locuri de vizitat în Cape Town, Africa de Sud

Astăzi vă prezentăm cele mai vizitate atracții turistice din Cape Town, Africa de Sud. Acest oraș este o destinație pe care orice călător care se respectă, trebuie să o viziteze.

Cape Town este locul în care orașul, marea și munții se întâlnesc pentru a oferi peisaje namaipomenite. Cu toate că modurile de petrecere a timpului sunt numeroase și variate, unele, pur și simplu, nu pot fi trecute cu vederea.

Alegeți o croazieră pentru a admira coasta africană.

Numeroase bărci și vapoare pornesc de la promenada de la malul mării, V&A Waterfront. Vă recomandăm să încercați o astfel de excursie la apus.

Cățărați-vă pe Muntele Capul Leului (Lion’s Head).

Acesta are o altitudine de 669 de metri. Face parte din Parcul Național al Muntelui Masă. Din acest punct veți avea parte de o priveliște dramatică asupra întregului oraș.

Casele colorate de pe plaja Muizenberg sunt un loc pe care vi-l recomandăm să-l vizitați.

Muizenberg este o suburbie a orașului Cape Town. Este amplasată în partea de est, pe coasta Golfului False. Este considerat locul în care a luat naștere surfing-ul, în Sudul Africii. Faimoasa autoare Agatha Christie obișnuia să vină aici cu trenul pentru o sesiune de surfing.

În timpul vacanței dvs. în Cape Town merită să descoperiți una dintre minunatele podgorii din zonă. Degustați vinurile la una dintre cramele celebre, precum Asara sau Boschendal.

Vizitați coloratul cartier Bo-Kaap. Petreceți o după amiază însorită la Grădina Botanică Kirstenbosch. Testați-vă rezistența fizică cu o excursie pe jos până pe Muntele Masă sau, mai simplu, alegeți telegondola.

Vizitați Insula Robben și învățați despre perioada în care fostul președinte, Nelson Mandela, a fost în închisoare aici. Vă recomandăm să vă faceți rezervări din timp.

Nu puteți să nu fiți suprinși de frumusețea naturală a zonei.

Alegeți o sesiune de snorkeling alături de focile cu blană. Explorați Capul Bunei Speranțe pentru panorame de vis și faceți poze cu babuinii întălniți pe drum. Relaxați-vă pe una dintre minunatele plaje. Zona plajelor Clifton este una dintre cele mai populare.

Pe plaja Boulder puteți admira specii de pinguini africani aflați sub protecție. Ajungeți aici după o scurtă plimbare cu mașina din Cape Town.

Și pentru că nici o vacanță în Africa nu este completă fără un safari, rezervați-vă o excursie de o zi pentru a vizita Rezervația Aquila Private Game sau zburați rapid către Portul Elizabeth unde veți găsi Parcul Național Addo Elephant.

Care sunt locurile dvs. preferate în Cape Town. Ce alte atracții puteți recomanda?

Citiți și:

← Close