Cele mai bune tururi europene în 2018

Dacă nu aveți încă un plan pentru concediu, atunci iată unele dintre cele mai bune tururi europene pentru anul acesta.

Fie că sunteți activ și vă atrag biciclismul sau cățăratul, sau vă plac gătitul, berea sau relaxarea, aceste tururi europene au câte ceva pentru fiecare.

Sursa: Shutterstock

1. Vizionați un show în Londra

Alegeți o săptămână în Londra. Mergeți la un spectacol de teatru sau alegeți chiar un tur al celor mai importante muzee și teatre din capitala Marii Britanii. Shakespeare’s Globe Theatre este o idee grozavă, plus că veți fi invitat și la o ceașcă de ceai în interiorul teatrului. Muzicalurile sunt la ele acasă în Vestul Londrei.

Sursa: Shutterstock

Citiți și despre cele mai remarcabile castele de lângă Londra.

2. Activități de cățărat în Bosnia

Unul dintre cele mai neatinse colțuri din Europa este Muntele Maglic. Este vârful muntos cel mai înalt din Bosnia, 2.387 metri. Alegeți o excursie în sânul naturii și explorați Parcul Natural Sutjeska. Opriți-vă pentru un picnic în apropierea Cascadei Skakavac. Nu uitați să faceți un citybreak în Sarajevo.

Sursa: Shutterstock

3. Descoperiți Italia pe bicicletă

Lăsați aglomerația din Veneția și Roma în urma dvs.. Porniți la drum în șaua unei biciclete prin regiunea liniștită, Puglia, situată în tocul cizmei. Veți pedala printre sate istorice și livezi de măslini. Puteți învăța să faceți mozzarella, să vizitați peșterile din Matera și să vă răcoriți în Marea Adriatică. Și pentru că pedalați în fiecare zi, vă puteți permite o porție de paste și un gelato.

Sursa: Shutterstock

Citiți și despre recomandări ieftine de vacanță pentru vara 2018.

4. Aventurați-vă în natură în Albania, Kosovo și Macedonia

Călătoriți în Tirana, Albania unde veți explora arhitectura cu influențe otomane. Degustați bucătăria locală. Apoi plimbați-vă printre dealuri și văi verzi. Mergeți cu barca pe râu, în Alpii Albanezi. Vizitați orășelul Prizren, Kosovo.

Sursa: Shutterstock

5. Relaxați-vă la o bere sau două, în Belgia

Belgia, berea și vafele merg de minune. Pentru cei care își doresc o vacanță de relaxare, în care berea este subiectul principal, atunci Belgia este locul ideal. Vizitați fabrici de bere localizate în mânăstiri de-a lungul țării. Descoperiți minunatul Bruges, cu canalele și clădirile sale minunate. Încercați brânza locală și vinul cu buchet aromat.

Care dintre aceste tururi europene v-a atras atenția?

← Close