Alte 5 destinații turistice idilice din Sudul Franței (II)

Dacă în prima parte am vorbit despre superbele Saint-Tropez, Avignon sau Cannes, astăzi continuăm lista locurilor idilice din Sudul Franței cu alte 5 destinații de vis.

Sursa: Wikipedia

1. Carcassonne

Pentru a vedea castele și ruine de piatră din secolul al 4-lea, Carcassonne este locul ideal. La Cité este o citadelă medievală cu turnuri de veghe în care puteți face un tur. De asemenea vă recomandăm să vizitați castelele Cathar, Lac de la Cavayere și Comtal din regiune.

Sursa: Blog Click&Boat

2. Insula Porquerolles

Puteți ajunge pe această insulă după o scurtă plimbare cu feribotul din Hyeres. Mergeți acolo pentru a admira plaje cu nisip alb și taverne locale. Dar pentru a gusta cu adevărat atmosfera insulară, închiriați o bicicletă și pedalați pe cărări. Una dintre plajele populare este Plage de la Courtade. Fortăreața Saint Agathe este un sit istoric. Insula este per total un loc pentru relaxare așa că dacă acesta este lucrul pe care îl căutați pentru vacanța dvs., rezervați-vă biletele acum.

3. Antibes

Orașul Antibes este situat între Cannes și Nisa. Ajunși în Vechiul Oraș, vizitați Muzeul Picasso. Peninsula Cap d’Antibes este locul perfect pentru un picnic. Faimosul scriitor F. Scott Fitzgerald iubea acest loc. Petreceți o noapte la Hotelul Belles Reves, unde acesta obișnuia să locuiască.

4. Nisa

Nisa este populară pe riviera franceză. Piața principală din oraș atrage un număr mare de turiști. Restaurante fermecătoare, baruri pe plajă și magazine așteaptă să fie descoperite de ochii curioși. Citadela Castle Hill, Promenade des Anglais, Centrul Vechi al orașului și Muzeul Național Marc Chagall sunt locuri care merită vizitate în Nisa. Pentru iubitorii de mare și soare, există numeroase locuri pe plajă pentru relaxare, bronzat și înot.

5. Marseille

Este un oraș mare și aglomerat, nu tocmai potrivit pentru cei aflați într-o vacanță de relaxare. Însă puțină acțiune nu strică, așa că vă recomandăm o plimbare în Vechiul Port. Alte locuri esențiale de văzut în Marseille sunt Bazilica Notre-Dame de la Grande, Parcul Național Calanques, Muzeul de Istorie și Bulevardul Longchamp.

Care dintre aceste orașe din Sudul Franței este preferatul dvs.?


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close