Discover

8 Lacuri europene sălbatice, ideale pentru înot

Vara aceasta uitați piscinele și ștrandurile aglomerate și călătoriți în Europa. descoperiți unele dintre cele mai pitorești lacurieuropene sălbatice, ideale pentru înot.

1. Lacul Bohinj – Slovenia

Alpii Iulieni oferă locuri pentru înot, de primă clasă, inclusiv minunatul, dar costisitor Lac Bled. Cu toate acestea, alegeți să călătoriți pe drumul spre Lacul Bohinj din Parcul Național Triglav pentru a descoperi peisaje sălbatice minunate. Râul Sava Bohinjka va aduce un fior rece pe spatele tuturor fanilor înfocați ai înotului. Intrarea în Parcul Național este gratuită

2. Baggy Point – Marea Britanie

Înotați prin mai multe peșteri de mare, secrete, în acest loc încântător din Devonshire. Veți avea ocazia să admirați viața sălbatică de-a lungul coastei. Aici trăiesc numeroși delfini, foci și marsuini.

Baggy Point este un capăt situat în nordul orașului Devon, Anglia. Separă Golful Croyde și Golful Morte, care includ plajele din Woolacombe și Putsborough.

Stâncile constituie un loc populare printre alpiniști.

Sursa: Zürich Tourism / Elisabeth Real

3. Upper Letten – piscina Râului Limmat – Elveția

Aceasta este o oază urbană în timpul verii. Acest canal de înot are o lungime de 400m și este amplasat în fluviul, care curge rapid, Limmat. Este un loc care atrage sute de înotatori. Aici există și un loc amplasat special, de unde puteți sări în apă de la o înălțime de 2 metri. În plus sunt amenajate un teren pentru volei și un bar. Locația este deschisă între 9 dimineața și 8 seara, pe gratis, între lunile mai și septembrie, în Zurich.

4. Canionul Purcaraccia – Corsica

Pentru a ajunge la piscinele naturale din acest canion, aveți nevoie de condiție fizică bună. Drumul este destul de lung și necesită efort fizic sporit, dar va merita din toate punctele de vedere. Înotați în multiplele piscine cu apă cristalină de munte. Bucurați-vă de priveliștea minunată și de cascada din zonă. Acest canion se află în Quenza, Corsica.

5. Lacul Walchen – Germania

Bavaria este bine cuvântată cu multiple locuri impresionante pentru înot. Acest lac alpin este situat în munții din sudul orașului München. Plajele cu pietriș înconjoară apa de culoare turcoaz, bogată în minerale. Tot aici există insule situate în larg, ideale pentru explorare.

Lacul este situat în apropierea Kochel, în Germania.

6. Lacul D’Annecy – Franța

Încălzit de izvoare termice subterane, acest lac alpin este neașteptat d epopular. Accesul la plajele d’Albigny à Annecy-le-Vieux și des Marquisats este gratuit tot timpul anului. De asemenea pentru iubitorii de natură și viață sălbatică, Lacul D’Annecy este o nestemată.

7. Lacul di Fiastra – Italia

Campați la poalele munților, pe malul nordic al acestui lac impresionant. Înotați în apele limpezi și relaxați-vă pe plaja de lângă lac. Se spune că pe fundul lacului există ruinele unui vechi sat. Aceasta este o oportunitate ideală pentru pasionații de snorkeling. Lacul este amplasat în Parcul național Monti Sibillini, în Italia, iar intrarea este gratuită

8. Loch Lomond – Scoția

Aveți nevoie de mult curaj pentru a înota în Scoția. Dar acest lac frumos vă va tenta. Aici are loc un eveniment anual intitulat The Great Scottish Swim. Loch Lomond este cea mai mare întindere de apă de pe teritoriul Marii britanii. Este un lac cu apă dulce, poziționat la granița dintre Scoția Centrală și faimoasa regiune Highlands.

Care dintre aceste lacuri europene este preferatul dvs.?

Descoperiți:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

„Epoca zborurilor de 10 euro a luat sfârșit” | Anunţul unei cunoscute companii aeriene de tip low-cost

Lovitură pentru românii care zburau cu costuri mici. Șeful unei populare companii aeriene de tip…

23 de ore ago

Horoscop rune Mihai Voropchievici 8-14 august 2022

Horoscop rune 8-14 august 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor…

4 zile ago

Horoscop Cristina Demetrescu 8 – 15 august 2022

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrologice pentru primele două săptămâni ale lunii august 2022.…

4 zile ago

Simona Pătrașc, de la Visuri la Cheie, s-a stins cu ultima dorință neîmplinită

Moartea Simonei Pătrașc, tânăra din Buzău diagnosticată cu o boală necruțătoare, i-a tulburat pe oamenii…

5 zile ago

Acest site folosește cookies.