7 Locuri incredibil de frumoase pe care turiștii le evită din cauza conflictelor politice

Multe locuri superbe sunt evitate de turiști din cauza conflictelor politice și a nesiguranței. Iată 7 dintre acestea, destinații incredibile în care sperăm, în curând, că vom putea să călătorim.

Sursa: Odyssey Traveller

1. Persepolis, Iran

Persepolis este o bijuterie, în deșert, care a rămas ascunsă până în anii 1930. Aceste ruine, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, aparțin unui imperiu înfloritor care a decăzut în urmă cu secole.

Sursa: National Geographic

2. Burundi

Orașele prietenoase ale acestei țări africane, munții verzi și țărmurile robuste ar face această țară locul ideal pentru turismul de relaxare. Dar această zonă este una de conflict politic, iar pericolul violenței armate îl face nesigur.

Sursa: National Geographic

3. Socotra, Yemen

Guvernul S.U.A. a emis recent un nou avertisment asupra călătoriilor în Yemen, din cauza conflictelor în desfășurare și a amenințărilor teroriste. Este o situație deloc plăcută, pentru că insula Socotra este renumită pentru peisajele sale extraordinare, venite parcă din altă lume.

Sursa: Just About Travel

4. Coreea de Nord

Legile incredibil de stricte ale Regatului Sihastru țin turiștii la depărtare, deoarece ar putea fi reținuți pentru infracțiuni minore care nu sunt în mod evident ilegale, dar sunt considerate “crime” conform standardelor nord-coreene. Păcat de peisajele rurale extraordinare pe care această țară le are.

Sursa: Turkey Holidays 2018

5. Mardin, Turcia

În sud-estul Turciei grupurile extremiste fac imposibilă vizitarea acestei destinații. Orașul Mardin este un labirint situat pe un deal, cu o zonă de “oraș vechi” fermecătoare și plină de istorie.

Sursa: Pinterest

6. Palmyra, Siria

Aceste ruine uimitoare fac parte din Patrimoniului Mondial UNESCO și sunt cunoscute pentru amestecul de stiluri arhitecturale vechi. Tragic, rebelii ISIS au distrus anul trecut o parte a sitului arheologic. Un amfiteatru roman de dimensiuni mari a supraviețuit până acum.

Sursa: World Travel Guide

7. Beirut, Lebanon

Acest oraș extraordinar a câștigat inima călătorilor cu arhitectura sa istorică, scena de cumpărături care aduce aminte de Paris și viața de noapte electrică. Din păcate, în prezent, numărul turiștilor este în scădere din cauza amenințărilor teroriste. Acest lucru face Beirut un loc deosebit de nesigur.

Care sunt destinațiile turistice pe care le-ați vizitat și în care v-ați simțit nesiguri?

← Close