5 Destinații turistice de vizitat în 2018

Pentru anul acesta, v-am pregătit câteva sugestii în privința locurilor în care vă puteți petrece vacanța. Acestea sunt cele 5 destinații turistice de vizitat în 2018.

Va fi un an plin cu motive de a lăsa în urma dvs. zgomotul orașului și de a vă extinde orizonturile. Fie că veți opta pentru o plajă călduroasă sau pentru un eveniment cultural, acestea sunt cele 5 destinații turistice de vizitat în 2018.

Sursa: LAL Language Centres

1. Malta

Situată în Marea Mediterană între Europa și Africa, Malta va fi una dintre cele mai captivante capitale europene ale culturii. Capitala Valletta va fi gazda oficială a acestei sărbători ce se va desfășura întreg anul pe toată suprafața insulei, cât și în insula apropiată, Gozo.

Valletta 2018 oferă 12 luni de festivaluri, muzică, teatru, sărbători tradiționale și experiențe practice. Printre acestea se numără carnavalul, săptămâna modei, festivalul maritim, festivalul internațional de artă și alte zeci de evenimente importante.

2. Olanda

Veți descoperi Olanda ca fiind o destinație minunată pentru vacanță, cât și o sursă de inspirație. În timp ce Amsterdam rămâne locul favorit pentru mulți călători, vă recomandăm să ajungeți în Friesland. Aceasta este regiunea de coastă din partea de nord, care va străluci, fiind o altă capitală culturală a continentului în 2018.

Pste 45 de evenimente internaționale și alte sute de programe locale se vor desfășura în acestă zonă. Vizitatorii care caută lucruri creative ar trebui să-și îndrepte atenția asupra orașului Leeuwarden și asupra peisajului rural înconjurător. Păpuși uriașe, lucrări eco-friendly și festivaluri de artă menite să inspire și să surprindă sunt elementele cu care olandezii își vor primi turiștii anul acesta.

Sursa: Business Magazin

3. Caraibe

După un sezon plin de uragane, Caraibe a dispărut de pe radarul multor turiști. Dar, după doar câteva luni de recuperare, mai mult de 75% din destinațiile de vacanță sunt pregătite să-și primească vizitatorii. Cele 32 de țări din regiune sunt răspândite pe o suprafață foarte întinsă, acoperită de ape turcoaz, nisipuri albe și palmieri.

Cei care sunt în căutarea paradisului vor găsi un număr variat de stațiuni turistice, hoteluri și plaje de care vor fi plăcut surprinși. Dacă vizitați Caraibe în 2018, veți contribui la sprijinirea eforturilor de reconstrucție din această regiune, care depinde atât de mult de turism.

Sursa: Carpati Travel

4. Iordania

Descoperiți ceva vechi și ceva nou deopotrivă în Iordania. Mergeți pe traseul Jordan Trail pentru a admira monumente vechi, sate mici și unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume. Părți ale traseului au fost folosite de călători timp de milenii. Întregul traseu durează între 40 și 45 de zile (deși unii sunt capabili să-l parcurgă mai repede). Mulți optează pentru excursii de câteva zile de-a lungul unei porțiuni din traseu.

Pentru cei care optează pentru mai puțin efort există un permis special. Dacă vi-l cumpărați în avans veți avea acces la 40 de atracții turistice. Aplicați înainte de a ajunge în Iordania și veți beneficia de acces gratuit la anumite obiective. Căutați informații pe pagina Royal Jordanian Airlines despre permisul de zbor cu reducere, care vă poate oferi reduceri de până la 50%.

5. Buenos Aires

Buenos Aires știe cum să sărbătorească și, în 2018, va fi în primă formă, deoarece aici vor avea loc importante evenimente sportive internaționale. Peste 4.000 de tineri sportivi și mii de spectatori vor participa la Jocurile Olimpice de Tineret. Orașul va găzdui și patru Parcuri Olimpice cu intrare gratuită. Aici vor avea loc concerte, festivaluri culturale și de artă și, desigur, competiții sportive.

Indiferent dacă considerați că Buenos Aires este un loc de vizitat pentru sport sau pur și simplu pentru că este printre cele mai iubite orașe ale lumii, puteți face asta la prețuri reduse anul acesta. Rata de schimb este scăzută față de dolar, iar vizitatorii internaționali pot economisi chiar mai mult beneficiind de oferta de rambursare a taxei hoteliere.

Care este destinația dvs. preferată din cele de mai sus? Unde altundeva v-ați planificat să călătoriți în 2018?

← Close