5 Destinații în care este întotdeauna vară

Pentru iubitorii de vacanțe exotice în mijlocul iernii, am ales 5 destinații în care este întotdeauna vară.

În timp ce iarna se instalează în toată țara, iar frigul ne face să dârdâim pe sub cojoace, am întocmit această listă cu destinații în care este întotdeauna vară. Alegeți din multitudinea de insule și locații exotice pentru o vacanță tropicală în mijlocul sezonului rece.

1. Havana, Cuba

Iarna este cel mai bun sezon în care să vizitați Havana. În timpul acestor luni, zăpușeala și umiditatea din sezonul uraganelor se răspândește. Turiștii se pot relaxa savurând deliciile bucătăriei cubaneze, mașinile retro, plajele idilice și vibrantele meciuri de baseball.

2. Mazatlan, Mexico

Coloratul Mazatlan, Mexico, vă așteaptă cu peste 30 km de plaje nisipoase. Centrul trece printr-o perioadă de renaștere a farmecului de odinioară. Bucurați-vă de magazinele renovate, festivaluri ale berii sau de mâncare, galerii de artă și teatre. Al 3-lea cel mai mare carnaval din lume are loc aici în luna februarie. Clima este blândă în timpul iernii. Prețurile hotelurilor sunt reduse. Toate acestea fac Mazatlan o destinație exotică perfectă pentru vacanță, cu un plus cultural bine venit.

3. Rarotonga, Insulele Cook

În timp ce în emisfera nordică este iarnă, vara este în toi Insulele Cook. Rarotonga, această bijuterie aflată în sudul Pacificului, este o destinație care vă va opri respirația. Imaginea de ansamblu este compusă din munți vulcanici, căsuțe cu acoperișuri înalte și ape de un albastru deschis, îmbietor.

Bucurați-vă de peisajele paradisiace și reconectați-vă cu natura. Puteți opta să stați într-o stațiune eco-friendly, la cabane de lemn amplasate deasupra oceanului sau printre grădini de legume și flori. De asemenea aveți opțiunea de a merge cu cortul într-o zonă de campare. Descoperiți plaje virgine după un tur cu bicicleta și înotați în azurul apelor Pacificului.

4. Antigua

Pentru o vacanță cu familia, în Caraibe, vă recomandăm Antigua. Plajele tropicale au o istorie unică și plină de povești despre pirați. Optați pentru închirierea unei vile private. Centrele de masaj și relaxare vă așteaptă pentru o bine meritată porție de relaxare. În timp ce pentru copii există cluburi speciale cu programe pline de activități. Bucurați-vă de acest colț de paradis care este Antigua.

5. Borneo

Borneo este un paradis situat în sud-estul Asiei, care merită să fie vizitat. Desfătați-vă simțurile cu plaje minunate, rezervații naturale, drumeții și palate care vă vor transforma cele mai sălbatice vise în realitate. Veți avea ocazia să zăriți animale exotice, cum ar fi urangutani și elefanți pigmei, într-un safari tropical.

Există șansa să aveți parte de puțină ploaie, aproape în fiecare zi, dar soarele va domina dimineața și după amiaza. Este sezonul musonic, iar în caz de vreme ploioasă, vă puteți relaxa la unul dintre hotelurile de lângă ocean. Vilele și cabanele au un preț mult mai mic în această perioadă a anului.

Ce alte destinații, în care este întotdeauna vară, ne recomandați?

← Close