Cele mai frumoase orașe din Mallorca pentru vacanța de 1 mai

Plaje întinse cu nisip alb, sate tradiționale pescărești și peisaje extraordinare vă așteaptă în Mallorca, Spania.

Și cum 1 mai se apropie cu pași mărunți, ne-am gândit să vă recomandăm 5 locuri superbe pentru o vacanță în Mallorca.

1. Palma de Mallorca

Capitala insulei, Palma de Mallorca, este un oraș elegant și sofisticat, cu bulevarde elegante, magazine șic și plajă. Toate acestea sunt situate de-a lungul golfului Palma. Este centrul cosmopolit al insulei și găzduiește numeroase baruri și restaurante care servesc mâncăruri tradiționale insulare. Viața de noapte nu este la fel de colorată ca în alte părți ale insulei așa că vă puteți relaxa. Există câteva atracții istorice interesante în capitală, inclusiv catedrala Santa María, din secolul al XIII-lea.

2. Port de Pollenca

Acesta este un mic oraș port aflat în partea de nord a insulei. Aici există hoteluri pentru familii, plaje nisipoase lungi și ape calme și albastre. Portul nu și-a pierdut farmecul de odinioară. Viața de noapte constă în multe restaurante la malul mării. Faceți o plimbare pe faimosul Pine Walk din orașul în care elita din Mallorca a construit odinioară case de vacanță elegante.

3. Cala d’Or

Golful Cala d’Or s-a dezvoltat în ultimii ani dintr-un sat de pescari într-o stațiune turistică. Turiștii sunt atrași de numeroasele plaje superbe. Strazile orașului sunt înțesate cu baruri, cafenele si restaurante. Indiferent de fluxul constant de turism, Cala d’Or rămâne fermecător, cu străzi înguste, pietruite și clădiri mici, albe. Orașul este conectat directs de aeroport printr-un traseu de autobuz.

4. Port d’Alcudia

Stațiunea Port d’Alcudia atrage mii de turiști internaționali pe an, cu plajele sale cu nisip alb, în lungul golfului Alcudia. În jurul portul pitoresc se află buticuri și restaurante cu o atmosferă relaxantă. Descoperiți în timpul unei excursii de o zi orașul vechi din Mallorca Alcudia, aflat în vecinătate. Principalul bulevard pietonal din oraș, Ciudad Blanca, este presărat cu atracții turistice și opțiuni variate de cazare.

5. Magaluf

Magaluf a devenit sinonim cu sufletul vieții de noapte din Mallorca. Acesta este orașul în care trebuie să mergeți pentru a vă bucura din plin de cluburi, dans și voie bună. Grupurile de tineri care călătoresc în vacanță la Magaluf își petrec zilele pe plajele nisipoase, iar serile se distrează în baruri și cluburi de noapte.

Stațiunea s-a dezvoltat prin numeroasele hoteluri și apartamente de vacanță care s-au deschis aici în ultimii ani. Prețurile de cazare sunt rezonabile și aveți legături cu transportul în comun către orașul Palma.

Care dintre aceste orașe din Mallorca este preferatul dvs. pentru vacanța de 1 mai?

Citiți și despre:

← Close