Walter Zenga confirmă divorțul: “Nu o mai recunosc pe soția mea!”

Oprea Andreea, 07 oct.. 2020

Walter Zenga și Raluca divorțează după 17 ani de căsnicie. De ceva timp se tot vorbea despre despărțirea lor și despre faptul că cei doi deja s-ar fi mutat separat, după ce lucrurile nu au mai mers deloc bine între ei. Deși Raluca a negat divorțul și a susținut că totul merge normal, Walter a intervenit și a confirmat faptul că deja a depus actele de divorț. Acesta a oferit mai multe detalii despre căsnicia sa care a eșuat și despre ce i-a adus pe el și Raluca în acest stadiu.

Walter crede că i-a acordat Ralucăi prea multă libertate

Walter Zenga este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat mult timp ca portar la Inter Milano și în echipa națională a Italiei. Acesta și-a petrecut ultimii 17 ani alături de soția sa Raluca, însă lucrurile nu mai merg la fel de bine acum și se pare că cei doi au ajuns la divorț. Încă din luna august se vorbește despre despărțirea lor, având în vedere că nu au mai apărut fotografii cu cei doi, nu au mai fost văzuți împreună, însă Raluca a explicat că nu se întâmplă nimic între ei.

Cu toate acestea, Walter Zenga a decis să lămurească pe toată lumea, motiv pentru care a scris o postare pe contul său oficial de Instagram, unde a explicat ce se petrece cu el și Raluca. Astfel, sportivul a explicat că, într-adevăr, el și Raluca vor pune capăt celor 14 ani de căsnicie din cauza faptului că relația lor s-a răcit în urma timpului petrecut departe unul de celălalt.

Job-ul lui de antrenor l-a ținut departe de familie, însă el mărturisește că problema este că nu o mai recunoaște pe femeia alături de care a bifat 14 ani de căsnicie. Aceasta s-ar fi schimbat foarte mult, făcându-l pe Zenga să creadă că libertatea pe care i-a oferit-o nu a fost tocmai o alegere bună. Din respect pentru copiii lui, el s-a limitat doar la aceste declarații și le-a cerut tuturor să-i respecte intimitatea.

“Nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră…

Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a scris Walter Zenga pe contul său de Instagram.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close