Românii au talent va fi difuzată luni și vineri

Adrian, 25 ian.. 2021

Românii au talent revine la Pro TV din 5 februarie 2021. Emisiunea va avea două difuzări pe săptămână la Pro TV. Pe lângă celebra zi de vineri, emisiunea de talente va fi difuzată și lunea la ora obișnuită.

Românii au talent, sezonul 11, va fi difuzată și luni

Romanii au talent se va difuza vineri si luni
Romanii au talent se va difuza vineri si luni, revine la Pro TV din 5 februarie 2021

Pro TV a anunțat în ianuarie că Românii au talent revine la TV din 5 februarie 2021 și încă de atunci postul a anunțat două zile de difuzare.

Site-ul faxnews.ro a aflat în exclusivitate care este a doua zi de difuzare și aceasta este lunea.

Juriul are o nouă membră în locul lui Mihai Petre

Juriul emisiunii „Românii au talent” are acum o nouă membră, Alexandra Dinu care-l înlocuiește pe Mihai Petre, care a revenit și plecat după un sezon.

Alexandra Dinu, despre experiența trăită la Românii au talent: ”A fost mult mai intens decât îmi imaginam”
Alexandra Dinu, despre experiența trăită la Românii au talent: ”A fost mult mai intens decât îmi imaginam”

Alexandra Dinu, jurata show-ului de talente de la Pro TV spune că experiența sezonului 11, primul pentru ea a fost mult mai intensă decât se aștepta.

”Am simțit că suntem ca o familie. Fiecare își dorea să aibă grijă de celălalt, să îl protejeze, ca să ducem la capăt cu bine acest sezon. Ne-a unit mult mai mult această experiență”, a spus Pavel Bartoș.

Smiley: Acest sezon este foarte tare

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Pavel Bartoș declară: ”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close