Mugur Isărescu îi aduce cafeaua la pat șoției sale, Elena. Detalii neștiute din căsnicia lor

Adrian, 27 oct.. 2020

Mugur Isărescu și Elena Isărescu formează o căsnicie fericită din anul 1975, aceștia au împreună doi copii de care sunt foarte mândri și care au ajuns să fie pe cont propriu și niște copii excelenți. Mugur Isărescu deține din 1990 funcții publice, iar de ani de zile este Guvernatorul BNR. Soția lui a stat îm umbră și puține se cunosc despre căsnicia lor.

Într-o emisiune de la Pro TV, cafengiul Gheorghe Florescu, a povestit că domnul Guvernator al Băncii Naționale (BNR) are un ritual. Cumpără din magazinul lui un anumit tip de cafea și este de părere că soțul trebuie să facă cafeaua și să io servească soției.

Acesta a dezvăluit la „Vorbește lumea” că Mugurul Isărescu, de la BNR, îi servește cafeaua soției sale, Elena Isărescu, la pat în fiecare dimineață.

Elena Isărescu, soția guvernatorului BNR Mugur Isărescu
Elena Isărescu, soția guvernatorului BNR Mugur Isărescu. Foto: Agerpres

Mugur și Elena Isărescu căsătoriți de 45 de ani și au doi copiii de care sunt tare mândri

Familia Isărescu a fost una extrem de modestă și aparițiile publice ale guvernatorului BNR au fost strict pe funcțiile pe care le-a deținut. Și-a ținut familia departe de ochii presei și al publicului, dar Elena Isărescu a avut câteva apariții publice, în care povestea de mândria familiei lor: cei doi copiii care sunt pe cont propriu și realizați, iar asta este cea mai mare bucurie pe care o au cei doi.

Pensia pe care Elena Isărescu, soția lui Mugur Isărescu o încasează dupa 50 de ani de muncă este de 700 de lei, conform declarației de avere postate pe site-ul BNR.

Mugur Isărescu, sotia și cei doi copii
Mugur Isărescu, sotia și cei doi copii

Guvernatorul are venituri net superioare, dar modestia este dominantă

Guvernatorul BNR are venituri consistente provenite din pensie, salariul pe care-l încasează de la Banca Națională și câteva dividente și arendă primită de la terenurile pe care le au în exploatare.

Cei doi deși nu au probleme financiare nu sunt cunoscuți ca o familie excentrică. Dedicarea lor cea mai mare a a fost ca ai lor copii să fie bine și să aibă un drum în viață, iar asta le-a reușit.

Mugur Isărescu este unul din cel mai apreciați români într-o funcție publică cu un grad de încredere ridicat din partea populației.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close