Mircea Badea suferă de o boală încurabilă, medicii nu mai au ce să-i facă

Adrian, 29 sept.. 2020

Mircea Badea suferă de boala celiacă, adică intoleranță autoimună la gluten. Carmen Brumă soția sa este extrem de îngrorată de intolerența acestuia la gluten și are grijă de meniul lui Badea. Deși nu se afișează prea mult public cei doi au relație foarte strânsă și Carmen a declarat că Mircea este un soț cum mulți și-ar fi dorit, acesta se implică mult în familia lor, chiar dacă emisiunea sa este noaptea și ajunge acaă la 3 dimineața.

Boala de care suferă Mircea Badea

Boala Celiacă este o intoleranță la gluen, prin urmare Mircea Badea nu poate consuma niciun aliment care coține gluten. De exemplu pâine, cartofi, orez sau orice alte alimente banale pe care prezentatorul „În gura presei” trebuie să le evite pentru a nu-și face rău.

A fost la mulți doctori, dar verdictul și singura soluție este una clară, un stil de viață sănătos și exclus glutenul din alimentație.

Mircea Badea sustin de sotia lui Carmen Bruma si familie in boala de care sufera
Mircea Badea sustin de sotia lui Carmen Bruma si familie in boala de care sufera

Într-o intervenție la Antena 3, în care Carmen Brumă a fost invitată, Badea a mărturist că soția lui îl tot sfătuiește să aibă un stil de viață sănătos. Mircea Badea a mărturist în emisiunea lui Mihai Gâdea că nu prea reușeste să asculte sfaturile soției și că consumă foarte multe băuturi carbo-cazoase.

Mircea Badea este unul din cei mai longevivi prezentatori din televiziune. a Început în anii 90 alături de Teo Trandafir la Tele 7 ABC, iar ulterior s-au mutat la Antena 1 unde alături de Teo a prezentat o emisiune matinlă.

Teo stie de boala lui Mircea Badea si il sfatuieste sa sa tina de recomandari
Teo stie de boala lui Mircea Badea si il sfatuieste sa sa tina de recomandari

Prietena lui Teo știe de afecțiunea de care suferă Mircea Badea și aceasta îl sfătuiește ca o prietenă bună să se țină de recomandările medicilor.

„Fiul meu a înțeles că eu trebuie să mânânc fără gluten. La un moment dat mi-a spus tati nu ai voie să mânânci fară gluten că sunt gras”, a glumit Badea în emisiunea lui Gândea.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close