Mesaje de Sfanta Maria 2020. SMS-uri, urari si felicitari pentru cei dragi

Adrian, 08 sept.. 2020

Mesaje de Sfanta Maria pentru familie, prieteni, iubit, iubita, sot, sotie, mama, tata, bunica, bunic, colegi si pentru cei dragi, sărbătorită astăzi 8 septembrie 2020.

Sa spui “La multi ani” de Sfanta Marie Mare (8 septembrie)  nu este neaparat gresit, cu toate ca acest subiect ramane unul dezbatut. Biserica este de parere ca Adormirea Maicii Domnului este mutare la Viata, lucru care reiese si din troparul acestei sarbatori, care nu este trista, ci plina de bucurie.

Mesaje de Sfanta Maria. SMS-uri, urari si felicitari

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu!

Mesaje de Sfanta Maria pentru familie, prieteni, iubit, iubita, sot, sotie, mama, tata, bunica, bunic, colegi si pentru cei dragi.
Mesaje de Sfanta Maria pentru familie, prieteni, iubit, iubita, sot, sotie, mama, tata, bunica, bunic, colegi si pentru cei dragi.

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu.

Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

Felicitari dragul meu cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Mesaje Sf. Maria Mare. SMS-uri, urari si felicitari de “la multi ani!”

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Precum Maria, Maica Domnului, a invins tristetea si lacrimile, tot asa iti doresc sa razbati si tu din furtuna greutatilor”

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani, iubitul meu!

Sper sa ramai mereu omul bun care esti, iar zambetul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani, sotul meu!

Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata, iubita mea!

Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani, mama, mama soacra!

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: La multi ani!

O zi insorita si ocrotita de Sfanta Fecioara iti urez, draga mea mama!

Sfanta Maria sa te aiba in paza multi ani de acum inainte. La multi ani, bunico!

O zi superba iti doresc cu ocazia Sfintei Maria Mari, tata!


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close