Luminița Anghel: Îmi pare rău pentru cei i s-a întâmplat fiului meu, dar nu am ce face

Adrian, 28 aug.. 2020

Luminița Anghel a oferit prima reacție după ce a aflat din ziare că fiul său, David Pușcaș a fost agresat de Robert de la Vocea României.

Lumința Anghel: Îmi pare rău, dar nu am ce face

HUFF a reușit să ia legătura cu Luminița Anghel și după lungi insistențe artista ne-a răspuns la câteva întrebări. Aceasta spune că aflat din presă de ce a pățit fiul său David și spune că-i pare foarte rau.

EXCLUSIV. Reacție Luminița Anghel după ce fiul său a fost bătut
EXCLUSIV. Reacție Luminița Anghel după ce fiul său a fost bătut

„Îmi pare rău pentru ce a pățit David, după cum știți relația noastră este una mai complicată. Eu nu am fost informată de el de ce s-a întamplat și am aflat din presă ce a pățit. Îmi pare rău pentru el. Am încercat să-l sun, să văd dacă este bine, dar nu mi-a răspuns. Nu am ce face pentru că nu-și doreste ca eu să fiu prezentă în viața lui”, a declarat în exclusivitate pentru HUFF.ro Luminița Anghel.

Citește continuarea pe HUFF.ro.

Reamintim

Fiul Luminiței Anghel este din nou în atenția presei după ce a publicat pe contul său de socializare imagini în care declară ca a fost bătut de un fost concurent de la Vocea României. David Pușcaș a făcut dezvăluiri uluitoare despre moment și cum a pornit scandalul.

David Pușcaș: A intrat la mine-n în casă și m-a călcat în picioare

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a declarat că bărbatul care l-a agresat a fost înainte de acesta bârfit de el cu un prieten comun. Acesta din urmă l-a sunat să-l întrebe dacă mai este acasă, David ar fi răspuns că da și l-a așteptat pe amicul său să vină pentru a merge împreună în oraș.

Povestea bătăi aici.

← Close