Horoscop Neti Sandu 8 septembrie 2020. Gemenii dau de belele

Adrian, 08 sept.. 2020

Horoscop Neti Sandu 8 septembrie 2020. Gemenii au parte de o zi plină de evinimente, multitudinea de situații care apar îi dă puțin peste cap și apar situații care ajung să îi facă să intre în belele, norocul este că ies ușor din acestea și merg mai depare.

Horoscop 8 septembrie cu Neti Sandu

Neti Sandu vă prezintă horoscopul zilei de 8 septembrie 2020 pentru fiecare zodie, iată ce aduc astrele pentru fiecare nativ.

Berbec

Dacă ziua de ieri a fost ceva mai obositoare, azi ai parte de relaxare. Fie la locul de muncă este mai puțină activitate, fie ești în concediu sau într-o zi liberă. Trebuie să profiți de situație și să te odihnești.

Taur

Ziua începe cu vești bune pentru tine și trebuie să asculți bine ce ți se spune ca să le și fructifici. Ai grijă de persoanele dragi ție, una este la capătul puterilor și va avea nevoie de ajutorul tău, nu uita să fii atent și la banii pe care-i cheltui.

Gemeni

Intențiile tale sunt bune, dar astăzi 8 septembrie 2020, Neti Sandu te avertizează că faci ce faci și reușești să intri în belele. Ai grijă pe cine superi pentru că nu toți îți înțeleg felul de a fi și nici nu suportă glumele tale.

Rac

Ești sensibil de ceva vreme, dar Soarele iese și pe strada ta ai grijă însă ce decizii iei, riști să supraestimezi lucrurile și să decizi cheltuieli care nu sunt prevăzute și în câștigurile tale. Cei dragi îți sunt alături, dar parcă ești învăluit într-o umbră de mister.

Leu

Neti Sandu vine cu un sfat clar pentru lei astăzi, marți, 9 septembrie 2020. Lasă-ți inima liberă nu toți care se aproprie de voi vă vor răul, ci unii chiar au intenții bune. Tu oricum ai darul de mirosi persoanele de lângă tine, fii încrezător, vești bune și viitor frumos se arată pentru tine spre finalul lui 2020.

Fecioară

Ești vedeta zilei și asta te face să prinzi ceva energie suplimentară de care ai mare nevoie pentru că situația dată te-a încărcat foarte mult. Ai posibilitatea să primești o ofertă de un job nou, analizează-o bine înainte să iei o măsură / decize.

Balanță

Este posibil să realizați un parteneriat benefic mai ales pentru voi. Oferta cade din cer pe nepusă masă, dar este bine că sunteți hotărât să învățaț ceva nou. Schimbarea vă ajută să vă schimbați și stilul de viață, banii fiind suficienți spune Neti Sandu.

Scorpion

Dacă 2021 este anul tău, nici 2020 nu se lasă mai prejos cel puțin la finalul acestuia. Astăzi încep să se contureze planurile pe care le-ai tot pus pe hârtie pentru redresare. Și chiar îți ies.

Săgetător

Ai obosit și ai mare nevoie de odihnă, dar ceva probleme în familie nu te lasă să pui liniștit capul pe pernă. Rezolvarea lor este mai aproape de cât crezi și trebuie doar să aplici soluția care ți se pare cea mai grea, dar se va dovedi a fi cea mai ușoară.

Vărsător

8 septembrie 2020 o zi pe care o vei ține minte, începe aparent banal și fară prea multe evenimente puse la cale, dar Neti Sandu îți spune că astăzi vei avea parte de surprize neașteptate, din fericire sunt plăcute.

Pești

Sufletul pereche apare în viața ta și asta îți dă o senzație de bine și de maximă relaxare, dar și planurile tale de viitor prind viață. Un membru din familie îți dă o veste care te pune pe gânduri.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close