Horoscop 8 octombrie 2020. Află ce probleme vei avea joi

Oprea Andreea, 07 oct.. 2020

Horoscop 8 octombrie 2020. Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trec prin stări interioare confuze, solicitante și epuizante psihic. Cu greu nativii pot lua o decizie, mai ales că le revin în minte situații din trecut, amintiri obsesive. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate, să se menajeze mai mult, să se odihnească mai mult. Suplimentele alimentare de imunitate le pot fi de un real ajutor acum.

Taur

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să între în conflicte cu prietenii pe motiv că aceștia nu sunt pregătiți (sau nu vor) să facă față solicitărilor cerute, impuse de cei din anturaj. Nativii cu greu vor reuși să se echilibreze emoțional, starea de spirit fiind destul de fluctuantă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de unele probleme de sănătate, cel mai probabil cauzate de stres și suprasolicitarea organismului.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor fi, astăzi, cu capul în nori. Cu toate că aveţi multe lucruri de rezolvat, veţi fi interesaţi mai mult de lucrurile amuzante care se petrec în jurul vostru. Nu vă faceţi griji pentru repercusiuni sau consecinţe. Meritaţi, din când în când, să vă distraţi fără să vă pese de grijile de zi cu zi. Tot astăzi vă veţi face curaj şi veţi începe o conversaţie cu o persoană pe care voi o consideraţi specială şi care se va dovedi a fi foarte deschisă. Faceţi voi primul pas şi veţi reuşi ceea ce v-aţi propus!

Rac

O ceartă cu o persoană apropiată vă va schimba starea de spirit pentru toată ziua. Încercaţi, pe cât posibil, să nu puneţi suflet într-o astfel de discuţie negativă, ci să găsiţi partea pozitivă în tot ceea ce se întâmplă. Este foarte important să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să încetaţi să vă mai plângeţi, în condiţiile în care nu faceţi nimic pentru a trece peste această perioadă nefastă pentru voi. Programaţi-vă un consult medical sau mergeţi să vă faceţi analizele pentru a putea pune la cale un plan de tratament.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte de o zi de succes la locul de muncă. Pasiunea pe care o puneţi în ceea ce faceţi va fi remarcată atât de colegi, cât şi de şefi, dar şi de familie. Rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe plan personal, este momentul să vă arătaţi dragostea faţă de persoana iubită şi să îi demonstraţi că încă sunteţi acolo şi se poate baza pe voi în orice moment. Îi puteţi pregăti chiar o surpriză cum ar fi o cină romantică, o plimbare în parc sau chiar o ieşire în club.

Fecioară

Iubirea nu e însoţită doar de artificii și baloane, ci poate exista în viaţa ta şi prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag îţi poate demonstra cât de mult ţine la tine printr-un banal semn prin care îţi arată de fapt că-ţi poartă de grijă, că e preocupat de viaţa ta de zi cu zi, dacă te-ai îmbrăcat bine, dacă ai mâncat sau altele de genul acesta, aparent banale. Apreciază-i grija, pentru că e mult mai preţioasă decât cine ştie ce cadouri scumpe sau buchete imense de flori.

Horoscop special fecioară

Horoscop 8 octombrie 2020. Balanță

Chiar dacă în acest moment nu prea vezi atât de multe lucruri bune pe care să te poţi baza în plan financiar, chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră promiţătoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentări, nici spre panică. Ai încredere că toate se vor aranja perfect ca tu să scapi şi de greutăţi financiare şi de datoriile care te macină. Vinovată e atmosfera cam sumbră în care ai nimerit, de parcă ai atrage lângă tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la bancă şi care nu vorbesc decât despre asta.

Scorpion

Deschide bine ochii şi urechile, pentru că azi vin spre tine informaţii false, care te pot induce în eroare dacă le crezi. Ai în preajma ta oameni care apelează des la minciună, la măşti false, încearcă să înşele sau să creeze o imagine falsă, şi ascund adevărul într-un balon de săpun. Există minciună şi prin omisiune, deci nu-ţi spun tot sau îmbracă realitatea într-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine să rătăceşti pe căi lăturalnice. Fii realist, aşa cum eşti de obicei, şi nu crede tot ce auzi.

Săgetător

Nu te simţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşeşti să găseşti nici un punct comun, te simţi exclus, dat la o parte, nu te poţi integra, deşi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia că ceilalţi te privesc ca pe un intrus, că nu găseşti subiecte de conversaţie care să le fie lor pe plac, şi referi doar să faci act de prezenţă, fără să te implici cumva în activităţile de grup. Aşteaptă să-i cunoşti mai bine sau să te cunoască ei pe tine mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimţi tensiune ostilitate, competiţie care nu-ţi oferă nicio plăcere să te apropii.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt ca un butoi cu pulbere astăzi și au tendința să-și reverse stările asupra celor din jur, aspectul conturându-se în special cu privire la locul de muncă. Este important să-și mențină calmul și mai ales atenția, concentrarea, dacă lucrează cu acte, cu documente. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea probleme cu legea, prin urmare ar trebui să respecte întocmai regulile. Va fi foarte important să faceți un pas înapoi și să încercați să vă menţineţi claritatea în gândire.

Horoscop pentru restul anului

Horoscop 8 octombrie 2020. Vărsător

Nu sunt excluse unele tensiuni în relația cu persoana iubită. Pe de o parte, cei născuți în zodia Vărsător pot fi deosebit de critici, iar pe de altă parte, o serie de nativi se pot lăsa furați de o aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că în această lună secretele pot ieși la suprafață, iar o relație extraconjugală poate fi extrem de periculoasă. Vei fi tulburat de ceva ce vrei să termini sau să realizezi în plan personal. Se pare că în curând veți putea să demaraţi o afacere proprie, la care visaţi de foarte multă vreme.

Pești

Se întrevăd deplasări în interes de serviciu pentru rezolvarea unor acte, semnarea unor documente, negocierea unor contracte și parteneriate. Este o zi ideală pentru ca cei născuți în zodia Pești să-și folosească calitățile oratorice în folosul lor. Vor avea „lipici” la public. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poatea duce întâlniri neașteptate cu persoanbe pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Oricum, în perioada următoare trebuie să fiţi foarte atent la modul cum cheltuiţi banii.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close