Horoscop 2021 complet pentru toate zodiile. 3 nativi au noroc, dar alte 3 zodii suferă în 2021

Vulcan Elena, 30 dec.. 2020

Horoscop 2021: află previziunile pentru fiecare zodile. Vezi ce te așteaptă în noul an, în funcție de zodia ta. 

Astrologii realizează, la fiecare sfârșit de an, un horooscop general pentru perioada următoare. Anumite evenimente astrologice vor marca anul 2021, în funcție de care se realizează recomandările pentru zodii. 

Ca de obicei, anumite zodii sunt mai avantajate, în timp ce alți nativi au parte de ghinioane. Totuși, vor exista perioade și perioade, care vor echilibra situația în fiecare lună.

Așadar, află în continuare horoscop 2021, previziuni pentru următoarele 12 luni, pentru zodia ta.

BERBEC 2021

Horoscop 2021 anunță pentru Berbec un an cu energii benefice. Vei reuși să închizi ușa trecutului și să privești doar spre viitor.

Vorbim despre o mare evoluție pe plan intelectual și spiritual. Te poți aștepta la dorințe împlinite, în 2021, dar va trebui să îți concentrezi eforturile în acest sens. Vei sta foarte bine cu banii și vei reuși să îți achiziționezi tot ce vrei. 

În 2021, abia spre final de an, ar putea să se ivească anumite conflicte ce îți vor zdruncina sufletul.

TAUR 2021

Horoscop 2021 pentru Taur înseamnă schimbare. Va începe un an cu un impact uriaș asupra sentimentelor tale, iar cei care au un partener de viață vor duce relația la alt nivel. Cei necuplați vor avea un an benefic, de asemenea.

Și pe plan profesional se anunță bucurii importante și lecții majore, care te vor duce într-un punct al evoluției tale. Nu sunt excluse nici avansările la serviciu, sau schimbarea cu totul a profesiei. În special lunile de vară vor aduce reușite mari.

În toamnă, te vei dedica cu totul unui proiect ce îți va asigura stabilitate și bucurie. Nu neglija sănătatea în anul viitor.

GEMENI 2021

Horoscop 2021 aduce Gemenilor un an marcant pentru viitorul lor. Următoarele 12 luni îți vor asigura un start pentru următoarea perioadă. Chiar dacă nu îți va fi ușor, și vei suferi destul de mult, vei vedea, la final, că există și o răsplată pentru asta.

Este un an care îți va asigura creșterea și evoluția personală, prin care vei obține recunoașterea mult visată. Prin lecții dure, anul îți va arăta că e esențial să te concentrezi să pe propria persoană.

Vor apărea și anumite probleme de sănătate, care vor reprezenta și ele un semnal de alarmă, pentru a fi mai atent la propriile nevoi, în special ale corpului tău fizic. Nu neglija, totuși, partea spirituală, spre care te vei orienta spre primăvară, când vei simți nevoia de cultură, călătorii. 

RAC 2021

Horoscop 2021: un an liniștit. Dacă până acum ai simțit nevoia să lupți și să tragi foarte mult pentru a primi ce meriți, 2021 va veni ca o pătură care va așterne liniștea în viața ta.

Vei decide să te preocupi de sănătate, să ai o deschidere pentru tot ce e nou și special. Vei lupta cu tine pentru a-ți acorda clipe de relaxare și uneori vei da cu piciorul bucuriilor, pentru că nu le vei recunoaște cu ușurință. Vei primi lecții de spiritualitate, înspre toamna anului 2021.

Chiar dacă e un an destul de greu, te poți aștepta la surprize plăcute pe plan financiar. Nu îți vei mai bate capul pentru bani, vor veni ei către tine.

LEU 2021

Horoscop 2021 pentru Leu aduce aventură. Aceasta se va concretiza pe planul iubirii. Chiar și cei care au parte de o relație de ani de zile, vor avea parte de o schimbare în bine, către o poveste de iubire din ce în ce mai intensă și mai frumoasă. Evident, și cei singuri au porțile deschise către marea dragoste.

În primăvară, apar pentru tine schimbări, pe parte creativă, dar și pe parte de familie. Se vor tria anumite relații, sau pot să apară copii.

Îndrăznește cât de mult poți și depășește cât mai mult limitele, pentru că aceste lucruri îți vor asigura succesul.

FECIOARĂ 2021

Horoscopul 2021 pentru Fecioare nu anunță perioade bune. Cel puțin la începutul anului, Fecioarele vor fi puse în tot felul de situații neplăcute, mai ales pe planul serviciului.

Concentrarea ta va fi în mare parte pe plan profesional, fiind un an care te va responsabiliza. Totuși, vin și lecții benefice pentru viitor. Spre finalul anului, greutățile se transformă în lucruri bune, în zâmbete și împliniri.

  
Tot spre final de an, vin și mari surprize pe planul iubirii și vei avea parte de bucurii în acest sens.

BALANȚĂ 2021

Horoscop 2021 Balanță: vei avea parte de dezvoltare. Oamenii te vor aprecia mai mult decât de obicei și vei simți recunoașterea eforturilor tale.

În sfârșit, percepi că ți s-au luat anumite greutăți de pe umeri, pe care le-ai purtat ani de zile. Vei avea noroc la bani în prima parte a anului, până înspre primăvară. 

Declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei, nu neapărat din partea partenerilor din relația de cuplu, ci și din familie sau din partea prietenilor.

SCORPION 2021

Horoscop 2021 Scorpion: un an greu, în care te autosabotezi. Până la finalul lunii iulie, vei avea parte de o mulțime de lecții de personalitate, în care te vei ancora mult de trecut.

Iar acest an va veni drept în sufletul tău, pentru a renaște, precum o pasăre Phoenix din cenușă. Iar pentru a ajunge în cenușă, evident trebuie să arzi. Vei arde pe plan profesional, muncind mult peste limite și vei arde și pe plan sentimental, luptând tu cu tine.

La începutul anului și în perioada toamnei, fii atent la sănătate, care poate fi destul de fragilă. Pentru cei singuri, 2021 aduce o mare pasiune în vară.

SĂGETĂTOR 2021

Horoscop 2021 Săgetător: un an al extremelor. O să ai perioade foarte foarte agitate, dar și perioade extrem de liniștite.

O să te concentrezi deopotrivă pe planul pragmatismului, dar și pe cel al spiritualității. Vei balansa cumva viața personală, a familiei și a relațiilor, cu investiții majore în casă, în mașină, și birocrație. Pe plan financiar vei sta bine.

În lunile de vară, ai grijă de sănătatea ta și nu uita de planul psihic, unde trebuie să alungi toxicitatea și energiile negative.  

CAPRICORN 2021

Horoscop 2021 Capricorn: bucurii, dar și oboseală. Cel puțin începutul de an va aduce o mare nevoie de odihnă. E normal, te resimți după un 2020 destul de greu.

Îți vei obloji rănile și vei lucra foarte mult pe două planuri: al sănătății și al banilor. Acestea vor fi cele două mari priorități ale următoarelor 12 luni și vor merge mână-n mână.

E esențial să nu neglijezi planul familiei, în special al copiilor, dacă există.

VĂRSĂTOR 2021

Horoscopul 2021 pentru Vărsător anunță maturizare pe toate planurile. Vor apărea anumite surprize, unele chiar neplăcute, dar care vor fi doar calea spre anumite realizări ale tale.

Vei pune mare preț pe vacanțe și relaxare în acest nou an, după ce ai avut destul de multe probleme la serviciu, financiare și de sănătate. 

Ești unul dintre cei mai norocoși nativi ai anului nou, care vei primi doar ce mai bun de la 2021, bucură-te de tot ce are să-ți ofere!

PEȘTI 2021

Horoscop 2021 Pești: anul lecțiilor de viață. Oricât de clișeic sună, te vei concentra mult pe sănătate și familie. Vei continua ceea ce ai făcut anul trecut, prin a te pune pe primul loc. 

O să faci schimbări și în casă, dar și în suflet, curățându-te de energii negative. Va fi un an bun pentru cursuri și educație. Vei vedea care e misiunea ta reală și vei înțelege ce trebuie să faci în viitor.

Sănătatea ta este importantă și fragilă în acest an, poți apela la remedii și la trucuri de profilaxie naturiste. 

Horoscop 2021 perioade importante

Între mai – iunie 2021 există perioade dificile care vor fi marcate de depresie și tristețe. Fiecare zodie, în felul ei, va resimți efectele acestor fenomene astrale. Eclipsa din 26 Mai 2021 va fi una dintre cele mai importante, care ne va oferi puternice lecții pe plan sentimental.
Și în septembrie – octombrie se vor resimți anumite schimbări la nivel mental.  

Perioade benefice pentru concentrare și studiu: 31 Ianuarie – 20 Februarie, 30 Mai – 23 Iunie și 27 Septembrie – 18 Octombrie 2021.

Eclipsa din 4 Decembrie 2021 va aduce rezultatele muncii din tot parcursul anului și va aduce o retrospectivă benefică.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close