Facebook își lansează aplicație de dating la concureță cu Tinder și altele

Adrian, 26 oct.. 2020

Facebook face un nou pas în evoluția rețelei de socializare. Acum le oferă posibilitatea utilizatorilor săi să își creeze un profil special pe Facbook Dating, care este integrat în aplicația celebră și care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea un profil în căutarea unei persoane potrivite și formarea unei relații.

Site-urile de dating nu mai sunt la modă, vremea când site-uri precum aman2.ro sau sentimente.ro erau la modă a apus. Tinder, Bado sau alte aplicații de acest gen sunt extrem de folosite de persoanele singure în căutarea partenerului de viață.

Facebook Dating s-a lansat de ceva vreme și recent a apărut și în România, aplicația preia datele de pe profilul actual de pe rețeua de socializare, dar ești invitat să completezi și câteva date despre tine pentru a gasit match-ul perfect.

Facebook Dating, noua aplicatie de intalniri lansata de reteaua de socializare
Facebook Dating, noua aplicatie de intalniri lansata de reteaua de socializare

Așa arată prima pagina aplicației Facebok Dating, care te invită să-ți completezi profilul cu date specifice unei aplicații pentru găsirea sufletului pereche. Aplicația cere date precum religia, înălțimea, orientarea sexuală, interesele și hobby-urile tale.

Iată o parte din cerințele și ce trebuie să completezi pe Facebook Dating

Cum iti completezi profilul pentru gasirea sufletului pereche

Aplicația este la început, conform informațiilor AIR24 abia de astăzi au început să invite o parte din utilizatorii rețelei de socializare să-și completeze profilul.

Prin urmare este afișat și un mesaj că fiind nouă în regiune încă nu apar sugestii de match, dar că imediat ce mai mulți își vor completa profilurile, vei avea de unde alege.

Un moment bun pentru o aplicație nouă de dating

Aplicațiile existente care te ajută să-ți găsești persoana iubită, un partener sau un prieten precum Tinder, au început să taxeze masiv utilizatorii pentru diverse funcții.

Facebook Dating va fi gratuit din ceea ce se laudă compania și nu va limita utilizatorii sau nu va cere bani la început pentru funcțiile acesteia.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close