Cleopatra Stratan se mărită. A spus DA în ziua majoratului

Ursu Emanuela, 07 oct.. 2020

Cleopatra Stratan are gânduri de mărițiș. Tânăra a fost cerută în căsătorie chiar în ziua majoratului. Iubitul ei, Edward Sanda a făcut marele gest spre surprinderea ei și a tuturor invitaților. La petrecere au fost prezenți și părinții celor doi, care s-au arătat extrem de emoționați.

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodna

Tânăra a avut parte de surpriza vieții ei, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Puțin după miezul nopții, iubitul ei, Edward Sanda a cerut-o în căsătorie. Oficial, Cleopatra care are 18 ani și Edward, care are 23 de ani sunt proaspăt logodiți și au gânduri de căsătorie.

Tânărul a declarat că deși a pregătit cererea în detaliu, tot a avut foarte mari emoții când a venit momentul să pună marea întrebare.

„Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta. Nu cred că acum. Chiar dacă se întâmpla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simțit să facem acum acest pas și l-am făcut.”, a spus Edward Sanda.

În același timp, Cleopatra s-a arătat foarte emoționată și fericită. Ea a spus că se aștepta ca cererea în căsătorie să aibă loc peste un an sau chiar doi, și nu acum.

„M-a cerut la 12 și câteva minute, chiar când am făcut 18 ani. Mă așteptam să fie peste 1 an, 2, mai încolo. Nu mă așteptam să mă ceară chiar de ziua mea.”, a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra a precizat că se va muta împreună cu logodnicul ei. Ea este fiica celebrului artist Pavel Stratan. A devenit cunoscută cu melodia Ghiță care a fost un mare hit.

← Close