Cine la bătut pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. E vorba de Robert de la Vocea României

Adrian, 27 aug.. 2020

Fiul Luminiței Anghel este din nou în atenția presei după ce a publicat pe contul său de socializare imagini în care declară ca a fost bătut de un fost concurent de la Vocea României. David Pușcaș a făcut dezvăluiri uluitoare despre moment și cum a pornit scandalul.

David Pușcaș: A intrat la mine-n în casă și m-a călcat în picioare

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a declarat că bărbatul care l-a agresat a fost înainte de acesta bârfit de el cu un prieten comun. Acesta din urmă l-a sunat să-l întrebe dacă mai este acasă, David ar fi răspuns că da și l-a așteptat pe amicul său să vină pentru a merge împreună în oraș.

David Pușcaș: A intrat la mine-n în casă și m-a călcat în picioare
David Pușcaș: A intrat la mine-n în casă și m-a călcat în picioare

La ușă s-a prezentat prietenul său alături de fostul concurent de la Vocea României, care a sărit violet și l-a snopit în bătaie pe David, în timp ce Robert, cel pe care David Pușcaș în acuză, de bătaia cruntă pe care a încasat-o.

Artistul a mai explicat ca agresorul care l-a lovit, i-a distrus și telefonul și a început să-i arunce pe geam lucrurile personale, precum farfurii, oale și crătiți pe geam.

David Pușcaș le-a explicat celor care-l urmăresc pe Facebook că nu a reușit încă să anunțe autoritățile competente din cauza șocului care i-a fost produs.

Ce a declarat David Pușcaș despre bărbatul de la Vocea României care l-a agresat

Barbatul care l-a agresat pe fiul Luminitei Anghel, David Pușcaș
David Pușcaș a fost batut de Robert Reamzy

„Scriu aici cu o situatie extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten.Situatia a fost in felul urmator. eu mi am expus o parere sincera despre Robert Reamzy la un prieten comun. acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu ma daca mai sunt acasa , evident i scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna.

Scrie David pe contul său de Facebook.
Barbatul care l-a agresat pe David Puscas este fost concurent Vocea Romaniei
Barbatul care l-a agresat pe David Puscas este fost concurent Vocea Romaniei

„Acesta defap era cu Robert care prob il stiti de la vocea , au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul . Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toaee farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelu pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii ma calcat cu bocancii pe picior mia zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efeciiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca ma amenintat ca se va intoarce. vreau sa se stie ca e un om periculos si mai les felul in care ma atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa.”, a povestit David Pușcaș, fiul Luminței Anghel despre bărbatul care l-a agresat, pe contul său de Facebook.”

Robert Reamzy concurent la Vocea României în 2014

Conform lui David Pușcaș, agresorul său este Robert Reamzy care a participat la Vocea României în 2014 și a fost supranumit Michael Jackson de România.

Toti l-au numit Michael Jackson de Romania. Uite ce s-a intamplat cu Robert Reamzy dupa ce a participat la "Vocea Romaniei"
Toti l-au numit Michael Jackson de Romania. Uite ce s-a intamplat cu Robert Reamzy dupa ce a participat la “Vocea Romaniei”

Nici fiul Luminiței Anghel, David, nici Robert Reamzy nu au putut fi contactați de redacția AIR24.ro și nu au răspuns până la ora publicării acestui articol cu un punct de vedere care să clarifice situația dintre cei doi.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close