Cea mai mare companie de taxi acuzată de focar de COVID19

Adrian, 19 sept.. 2020

Cea mai mare companie de taxi din Arad este acuzată că ar avea personalul din dispecerat infectat cu coronavirus. Sursele colegilor de la HUFF.ro au declarat pentru site că șefii companiei se tem să-și trimita angajatele pentru testare pentru a evita închiderea dispeceratului. Compania Taxi Europa Arad se apără și consideră că este o răzbunare din partea concurenței și a unui fost colaborator ce a fost dat afară recent din companie.

Taxi Europa Arad acuzată că are dispecerii suspecți de COVID-19

Compania de taxi Europa din Arad este acuzată chiar de proprii angajați și colaboratori, care susțin că o parte din echipa dispeceratului serviciului de taxi arădean ar avea simptome COVID-19, dar că acestea nu se duc la testare pentru ca DSP Arad să nu le închidă dispeceratul.

Șoferii spun că le este teamă să mai meargă la dispecerat pentru că se pot expune ei infecției cu coronavirus și de asemenea riscă să dea boala și clienților companiei.

Europa Taxi Arad este una din cele mai vechi, dar și cele mai mari firme de taximetrie din Arad cu o vechime de peste 21 de clienți și o flotă de 200 de mașini, conform declarațiilor făcute pentru colegii de la HUFF.ro de către reprezentanta companiei.

Compania infirmă că vreun angajat ar avea simptome

Reprezentații Taxi Europa Arad infirmă existența vreunui angajat care să aibă simptome COVID și pune toate aceste acuzații pe seama unui fost colaborator care a fost dat afara de companie și bănuiește că el este cel care a pornit zvonurile.

De asemenea reprezentații companiei de taxi Europa din Arad spun că societatea lor de transport a respectat toate măsurile ce s-au impus în această perioadă și că nici vorbă de infecție cu coronavirus. Din interviul luat de colegii noștri cei de la Europa Taxi Arad spun că au fost prima companie de taxi și singura ca ar fi oferit transport gratuit pentru cadrele medicale.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close