Calendar Ortodox 26 august 2020, Sfântul Adrian și Sfânta Natalia

Adrian, 26 aug.. 2020

Calendar Ortodox 26 august 2020, mare sărbătoare în calendar astăzi milioane de români își serbează onomastica astăzi. Este Sfântul Adrian și Sfânta Natalia. La mulți ani, tuturor celor care poartă numele lor și-și serbează onomastica astăzi.

Calendar Ortodox 26 august Sfântul Adrian și Sfânta Natalia

Sfântul Adrian și Sfânta Natalia au fost soț și soție, trăiau pe vremea împăratului Maximian. Ea era creștină, el un păgând și cu responsabilități administrative în provincia în care locuiau.

Vâzând 23 de bărbați foarte curajoși și blânză care erau creștini, Sfântul Adrian a decis să treacă și el la creștinism.

La auzul veștii împăratul Maximian a luat foc și l-a trimis alături de bărbați în temniță unde a fost torturat până la ultima suflare.

Calendar Ortodox 26 august Sfântul Adrian și Sfânta Natalia
Pe 26 august în Calendarul Ortodox sunt pomeniti Sfantul Adrian si Sfanta Natalia

Mesaje și urări de Sfântul Adrian și Natalia

Pe 26 august sunt serbați Sfântul Adrian și Sfânta Natalia, am cules câteva mesaje și felicitari cu această ocazie. La mulți ani, tuturor!

Mesaje de Sfantul Adrian si Sfanta Natalia pentru familie, prieteni, iubit, iubita, sot, sotie, mama, tata, bunica, bunic, colegi si pentru cei dragi.

Sa spui “La multi ani” de Sfântul Adrian și Sfânta Natalia (26 august) nu este neaparat gresit, cu toate ca acest subiect ramane unul dezbatut. Biserica este de parere ca Adormirea Maicii Domnului este mutare la Viata, lucru care reiese si din troparul acestei sarbatori, care nu este trista, ci plina de bucurie.

Mesaje de Sfantul Adrian si Sfanta Natalia. SMS-uri, urari si felicitari

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Adrian si Natalia, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Pastreaza-ti sufletul tanar si bucura-te neincetat, pentru mine ramai un prieten de nadejde si un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne lumineze vietile si mintea mereu!

Mesaje si urari Sfantul Adrian si Sfanta Natalia 26 august
Mesaje si urari Sfantul Adrian si Sfanta Natalia 26 august

In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfantul Adrian si Sfanta Natalia, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu.

Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfintii sa-ti lumineze drumul in viata.

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Adrian si Natalia, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Adrian si Natalia!

Felicitari dragul meu cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!
Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Adrian si Sfanta Natalia!

Mesaje Sf. Adrian si Natalia Mare. SMS-uri, urari si felicitari de “la multi ani!”

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Precum Adrian si Natalia, Maica Domnului, a invins tristetea si lacrimile, tot asa iti doresc sa razbati si tu din furtuna greutatilor”

Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani, iubitul meu!

Sper sa ramai mereu omul bun care esti, iar zambetul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani, sotul meu!

Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Adrian si Natalia! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze drumul in viata, iubita mea!

Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani, mama, mama soacra!
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: La multi ani!

O zi insorita si ocrotita de Sfanta Natalia iti urez, draga mea mama!

Sfantul Adrian si Sfanta Natalia sa te aiba in paza multi ani de acum inainte. La multi ani, bunico!

O zi superba iti doresc cu ocazia Sfintei Adrian si Natalia Mari, tata!

Felicitări descărbabile cu mesaje și urări de Sfântul Adrian și Sfânta Natalia


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close