Brigitte Pastramă spune adevărul. „Florin nu m-a bătut, m-a tras pe jos”

Adrian, 06 oct.. 2020

Brigitte Pastramă este din nou în centrul anteției după ce a apărut un film difuzat de România TV, în care Florin o bătea pe fosta soție al lui Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a făcut mare scandal la Antena 1 în emisiunea lui Dan Capatos, după ce Raluca Podea a intrat prin telefon să își ofere dreptul la replică.

Brigitte l-a acuzat în direct pe Dan Capatos că i-a impus înainte de emisiune să nu o bage în direct pe Raluca Podea, pentru că nu dorește să fie umilită de aceasta la televizor.

Brigitte Pastramă: Florin nu m-a bătut m-a tras pe jos să conduc mașina

România TV a difuzat săptămâna trecută niște imagini vechi, spune fosta soție al lui Ilie Năstase, în care cei doi se certau pentru că Brigittte era nervoasă.

Soția lui Pastramă a explicat că era foarte supărată în ziua respectivă și irașcibilă și că îi reproșa lui Florin Pastramă că nu e în stare să conducă.

Florin a reacționat violent și spune că nu a bătut-o pe soția sa, dar a târâit-o spre volanul mașinii în încercarea de a o potoli pe soția sa.

„În ziua aia eram extrem de nervoasă, am început să urlu la Florin după ce am văzut că acesta mi-a ascuns la un proces și de asemenea că vorba cu fosta lui iubită. Eu am înnebunit când am văzut mesajele și am reacționat foarte urât. Eu i-am spus că nu conduce bine nici mașina și Florin a oprit mașina, a tras pe dreapta și  m-a trat pe mine (Brigitte) să conducă ea, în speranța că mă liniștesc. Atunci eu am căzut pe jos și asta a fost, n-a fost o bătaie ci o ceartă mare între noi. Florin nu a dat în mine”, a declarat Brigitte la XNS Show, emisiunea lui Capatos.

În timp ce Florin era cuplat cu Raluca Podea, aceta s-a cuplat cu Brigitte în emisiunea Ferma de la Pro TV.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close