Anca Serea, mesaj de încurajare într-o perioadă grea. Ce le-a transmis fanilor

Ursu Emanuela, 07 oct.. 2020

Anca Serea este persoană publică extrem de iubită și apreciată în România. Calmă, caldă și optimistă, vedeta a transmis un mesaj fanilor ei de pe rețelele de socializare. Ea a recunoscut că a întristat-o anunțul autorităților cu privire la instituirea de noi restricții.

Cu toate astea, Anca Serea spune că va veni și ziua în care ne vom putea strânge mâinile, ne vom îmbrățișa, și tot ce a fost urât va rămâne în urmă.

Ana Serea este o femeie puternică, o soție admirată și o mamă eroină. De-a lungul anilor s-a confruntat cu numeroase situații grele, și cu probleme de sănătate. Modul ei de a le face față cu zâmbetul pe buze este demn de admirat.

Ce spune despre restricții

Vestea cum că vom reveni la restricțiile din starea de urgență, a întristat-o pe Anca Serea, care a simțit nevoia să vorbească cu fanii ei.

Începând de miercuri, 7 octombrie, restaurantele și cafenelele din București se închid la interior, vor putea fi frecventate numai dacă au terase.

Măsura a fost luată cu scopul de a limita răspândirea cazurilor de infectare cu noul virus. Situația a degenerat, iar autoritățile au impus aceste reguli care vor fi valabile cel puțin o săptămână.

„Speram că odată cu trecerea timpului numărul de cazuri să scadă și, cumva, să revenim la normalitate. Acea normalitate în care nu este nevoie să purtăm măști pe față, să ne dezinfectăm neîncetat mâinile și să păstrăm distanța față de alte persoane.

Din păcate, această normalitate pare acum atât de departe… Continui totuși să cred că noi oamenii suntem puternici, foarte puternici și vom reuși să depășim acest obstacol.

Va reveni, cândva, acea zi în care ne vom putea strânge mâinile și ne vom îmbrățișa, iar totul va părea un vis urât! Multă sănătate și vești bune! #staysafe”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Se închid restaurantele și sălile de spectacole

Reamintim faptul că, tot de miercuri, 7 octombrie, se închid și sălile de spectacole. Activitatea din sălile de spectacol se va relua când rata incidenței cazurilor va scădea sub 1,5.

De asemenea, masca de protecție va fi obligatorie pe o suprafață de 100 de metri în jurul școlilor, în intervalul orar 7.45 – 21.15.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close