Ai telefon Samsung? Rămâi fară poze, datele vor fi șterse

Adrian, 02 sept.. 2020

Compania Samsung a transmis în această dimineață o notificare către toți utilizatorii de dispozitive ce folosesc Samsung Cloud, că datele din „Sincronizare Galerie și Unitate pentru Fișierele mele nu vor mai fi susținute de Samsung Cloud, iar datele dvs. vor fi șterse”.

9 luni mai sunt la dispoziție pentru a salva datele din Samsung Cloud. Mai precis în mesajul transmis de companie clienților săi, aceasta anunțat posiblitatea portării datelor către Microsoft One Drive. Când se sterg pozele?

Samsung șterge pozele din serviciul cloud

Pe larg despre ce a transmis astăzi Samsung despre pozele tale care sunt stocate în cloud și care din 30 iunie 2021 vor fi șterse.

„Începând cu 2021-06-30, stocarea Sincronizare Galerie și Unitate pentru Fișierele mele nu vor mai fi susținute de Samsung Cloud, iar datele dvs. vor fi șterse, după cum va fi explicat mai jos. În plus, dacă aveți un abonament de stocare premium, acesta va fi anulat automat începând cu 2021-04-01 și vă va fi emisă o rambursare.

Aceste caracteristici vor fi acum acceptate de Microsoft OneDrive (este posibil să nu fie acceptate în anumite țări sau pe anumite modele de dispozitive). Pentru a minimiza eventualele neplăceri, vă oferim o modalitate de a vă transfera datele existente în Sincronizare Galerie și/sau Unitate la OneDrive în mod confortabil și de a continua utilizarea serviciului, sau, în mod alternativ, de a vă descărca datele pe dispozitivul dvs. mobil și/sau pe calculator. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă transferați sau descărcați datele, aceste caracteristici pot înceta și datele dvs. ar putea fi șterse prematur chiar înainte de data oficială de încetare, după cum este descris mai jos.

Vă puteți bucura în continuare de alte caracteristici Samsung Cloud, cum ar fi efectuarea de copii de rezervă/sincronizarea și restabilirea altor date (de ex., Contacte, Calendar și Note).”,

a transmis Samsung către clienții săi.

Care este calendarul ștergerii datelor?

În aceeași informare Samsung a prezentat și un calendar în care le explica clienților care sunt cei 3 pași până la data oficială de eliminare a datelor. Însă după cum am citat mai sus, Samsung spune că există posibilitatea să fie sterse și mai devreme dacă datele sunt descarcate de user.

Calendarul ștergerii datelor din Samsung Cloud
Calendarul ștergerii datelor din Samsung Cloud

Cum să vă transferați datele pe OneDrive

Pentru a vă menține în continuare datele în cloud și a continua sincronizarea, vă rugăm să vă asigurați că vă transferați datele pe Microsoft OneDrive. Vă rugăm să rețineți că această opțiune este disponibilă doar până la 2021-03-31.

*Este posibil ca acest lucru să nu fie acceptat în anumite țări sau pe anumite modele de dispozitive
*Din momentul în care începeți să vă transferați datele în OneDrive, stocarea existentă a sincronizării Samsung Cloud cu Galeria și Samsung Cloud Drive pentru Fișierele mele vor înceta imediat după finalizarea migrării, iar datele aplicabile vor fi șterse.

Cum să vă descărcați datele

După 2021-06-30, datele dvs. salvate în Sincronizare Galerie și Unitate vor fi șterse. Vă rugăm să vă asigurați că le descărcați pe dispozitivul mobil și/sau calculator înainte de data încetării caracteristicii. Dacă alegeți acestă opțiune nu veți putea transfera datele pe OneDrive.

*Datele aplicabile vor fi șterse la data care va surveni mai devreme din următoarele două – la 90 de zile din momentul în care solicitați descărcarea datelor sau la data încetării caracteristicii.

Date suplimentare și informații utile găsiți în informarea de pe site-ul Samsung Cloud.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close